Extra korting

Geplaatst op 11 november 2011 door Erna

De derde druk van het boekje ‘Help mijn moeder wordt oud’ is in de aanbieding. U kunt het boekje bestellen voor € 12,50 in plaats van € 14,95. Klik op de knop bestellen.

Verhaal bij een omslagfoto…

Geplaatst op 26 april 2011 door Erna

Uit duizenden foto’s van een wereldwijd opererende site kozen we een mevrouw voor de omslag van ons boek . Sinds 17 maart heeft ze een naam… Het is Sjoerdtje Jagersma uit…Meppel, de geboorte- en woonplaats van schrijfster Esther Boontje.

 Esther Boontje vertelt: “ Wij kozen die foto omdat wij dachten dat de foto veel van onze lezers zou kunnen aanspreken. Die vrouw paste bij waar ons boek over gaat. Maar we wisten niets van haar. Niet eens of ze Nederlandse was…Op 17 maart kregen wij een mailtje van een mevrouw die ons meldde dat de mevrouw voor op ons boekje haar tante was en dat die tante vroeger in de Emmastraat in Meppel had gewoond. Toen bleek dat dit in het geboortehuis van mijn moeder was! Het werd door Sjoerdtjes ouders gehuurd van mijn opa en oma.”

 Nu heeft de mevrouw op de omslag dus een achtergrond. Sjoerdtje werd  in 1900 geboren, ze zat in de oorlog in het verzet en zorgde  tot begin jaren 60 voor haar blinde moeder. Misschien had zij in die tijd graag het boekje gelezen over hoe je zorgt voor je ouder wordende ouders…


Derde druk in de maak

Geplaatst op 22 december 2010 door Erna

Het boekje wordt goed ontvangen. Vanuit heel Nederland komen de bestellingen binnen. Op vrijdag 10 december hadden we een prachtige recensie in Trouw en ook dat leverde de nodige reacties op. Inmiddels zijn er 3000 boekjes verkocht en heeft de uitgever besloten om er nog eens 2000 bij te laten drukken.

Het boekje ligt nu ook bij twee boekhandels: Waanders in Zwolle en Barth in Meppel.

Eerste druk uitverkocht

Geplaatst op 3 november 2010 door Erna

De eerste druk van 2000 exemplaren is binnen een maand uitverkocht! Het boekje wordt goed ontvangen door lezers. “Zeer herkenbare verhalen.”Zeer geschiktvoor mensen die in de zorg te maken krijgen met de kinderen van ouderen.” “Woorden die op een goudschaaltje gewogen zijn.” Dit zijn een paar van de reacties die we hebben gekregen. De volgende druk is onderweg en volgende week alweer leverbaar.

Persbericht

Geplaatst op 13 september 2010 door admin

Themabijeenkomst over de zorg voor en om ouder wordende ouders

Zorgcentra Zuidwest-Drenthe organiseert samen met de Steunpunten Mantelzorg Westerveld en De Wolden een bijeenkomst rond het thema “zorg voor en om ouder wordende ouders”. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 oktober a.s. vanaf 09.30 uur in “De Veldkei” te Havelte en is specifiek bedoeld voor kinderen van ouder wordende ouders in de gemeenten Westerveld en De Wolden.

(meer…)

Presentatie

Geplaatst op 1 september 2010 door admin

Help, m’n moeder wordt oud! wordt gepresenteerd op 8 oktober, ’s middags in Havelte.


Agnes Wolbert

Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door PvdA- Tweede Kamerlid Agnes Wolbert.

Marga Kool

Schrijfster Marga Kool zal bij de presentatie een korte voordracht houden.